VIDEREUDDANNELSER

Udvalgte videreuddannelser

I forlængelse af min uddannelse som psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet har jeg videreuddannet mig. Nedenfor kan du se en oversigt over udvalgte uddannelser.

  • Igangværende 3-årig certificeret specialistuddannelse i psykoterapi med særlig vægt på den nyere integrative terapiform Compassion Focused Therapy (CFT). Ud over det compassion- og mindfulnessbaserede specialiserer jeg mig yderligere i relationelle samspil via emotions- og tilknytningsfokuserede tilgange. Uddannelse og supervision er specialistgodkendt af Dansk Psykolog Forening, og har undervisning af internationale, førende undervisere såsom Deborah Lee, Russell Kolts m.fl. Jeg er desuden trænet af selve grundlæggeren af metoden, Paul Gilbert.

Læs mere om CFT her

Læs om evidens for CFT her

  • 2-årig certificeret specialistuddannelse i den nyere metakognitive terapi Acceptance and Commitment Therapy (ACT), der er en videreudvikling af mindfulness. Uddannelse og supervision er specialistgodkendt af Dansk Psykolog Forening, og har undervisning af verdens førende undervisere i metoden som Kelly Wilson, Robyn Walser, Kirk Strosahl, Patricia Robinson, Niklas Törneke og Benjamin Schoendorff. Jeg har derudover adskillige supplerende ACT-kurser af blandt andre Russ Harris og Louise Hayes.

Læs mere om ACT her

Læs om evidens for ACT her

  • Autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet. Autorisationsuddannelsen er en uddannelse i praksis under supervision. Jeg har modtaget supervision i Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Compassion Focused Therapy (CFT), Mindful Self-Compassion (MSC), emotions-og tilknytningsfokuseret terapi samt Internal Family Systems (IFS).
  • 3-årig ph.d.-uddannelse ved Københavns Universitet, Institut for Psykologi. Ph.d.-studiet er en forskeruddannelse med et individuelt studieforløb, der omfatter et videnskabeligt forskningsprojekt, en kursusdel, formidlingsaktiviteter herunder oplæg på konferencer og undervisning af psykologistuderende, tilknytning til forskergrupper og udarbejdelse af en afhandling og et forsvar af denne. Min afhandling omhandler sammenhængen mellem krop og psyke.

Læs mere om ph.d.-uddannelsen her