PRISER OG TILSKUD

Psykolog i hjertet af København

Priser

Ved individuel terapi finder vi sammen ud af hvilken tidsramme, der passer dig bedst. Da jeg arbejder meget roligt, tilbyder jeg hele 60 eller 90 minutter per samtale. Der er sat god tid af omkring samtalen til, at du kan ankomme og tage afsted. Der er også mulighed for online terapi via en sikker forbindelse. Prisen indeholder forberedelse og efterfølgende bearbejdning af samtalen.

Individuel terapi: 1650 kr. 60 minutter/2475 kr. 90 minutter

Supervision: individuel: 1650 kr. 60 minutter/2475 kr. 90 minutter/gruppe: pris efter aftale

Mindful Self-Compassion (MSC) i gruppe: 6500 kr.

Priser for undervisning og øvrige kurser fastsættes efter aftale.

Læs afbudsregler her

Betaling

Betaling foregår med MobilePay, bankoverførsel Merkur Bank 8401 – 0001078452 eller kontant efter hver session.

Tilskud

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du ofte få tilskud. Læs mere om betingelser for tilskud til psykologhjælp her. Lægehenvisning er ikke nødvendig. Jeg kan indberette samtalerne til “danmark”, og du får automatisk udbetalt tilskuddet. 

Flere forsikrings- og pensionsselskaber dækker helt eller delvist betaling af en selvvalgt, autoriseret psykolog. Desuden har mange en sundheds- eller helbredsforsikring via deres arbejdsplads. Kontakt din forsikrings- eller pensionsordning eller dit arbejde for at høre, om du kan få dækket psykologhjælp hos autoriseret psykolog Emilie Strøm. Jeg fakturerer gerne selskabet direkte efter aftale.

Nogle fagforeninger dækker helt eller delvist udgift til psykologhjælp særligt ved arbejdsbetingede problemstillinger.

​Du behøver ikke lægehenvisning hos mig, da jeg har en privat praksis. Du kan derfor ikke få tilskud gennem den offentlige sygesikring. Det betyder til gengæld, at jeg ikke har den lange ventetid, der ofte følger med det.