Praktisk

Psykolog i hjertet af København

Min praksis ligger i hyggelige lokaler i en diskret baggårdsoase i Vestergade tæt ved Rådhuspladsen i hjertet af København. De gamle pakhuse i gården har en rolig, stemningsfuld atmosfære. Jeg tilbyder både tidlige og sene tider, og det er også muligt at få tid lørdage.

Priser

Ved individuel terapi finder vi sammen ud af hvilken tidsramme, der passer dig bedst.

Individuel terapi: 1000 kr. 60 minutter/1500 kr. 90 minutter

Supervision: individuel: 1500 kr. 90 minutter/gruppe: pris efter aftale

Mindful Self-Compassion (MSC): 5000,-

Priser for undervisning og øvrige kurser fastsættes efter aftale.

Er du studerende, på indkomsterstattende overførselsindkomst eller af anden årsag økonomisk udfordret, tilbyder jeg rabat. 

Betaling

Betaling foregår med MobilePay eller kontant efter hver session.

Afbud

Afbud meldes via telefon eller sms senest kl. 12 dagen før den aftalte tid. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales fuld pris.

Tilskud

Der modtages ikke henvisning fra egen læge, da jeg ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring. Det betyder til gengæld, at jeg ikke har den lange ventetid, der ofte følger med det.

Find vej

Min praksis ligger to minutters gang fra Rådhuspladsen, hvor der er metro og mange busforbindelser. Derudover ligger Vesterport Station og Hovedbanegården i gåafstand. Kommer man i bil er nærmeste P-hus Industriens Hus ca. fem minutters gang fra min praksis. Der er også mulighed for at parkere i de omkringliggende gader eller på Nørre Voldgade.