ONLINE BOOKING

Velkommen til mit online bookingsystem. Her kan du bestille og aflyse samtaler samt skrive sikre beskeder, hvis du har spørgsmål eller andet. Du logger ind med din e-mailadresse eller dit telefonnummer, hvorpå du får tilsendt en adgangskode via mail eller sms. 

Hvis det ikke er muligt at finde en tid så skriv eller ring endelig til mig. Jeg har ofte mulighed for at skabe en ekstra tid. Jeg kan også have ledige afbudstider, der endnu ikke fremgår af kalenderen.

Det er i kalenderen kun muligt at booke samtaler på 60 min. Hvis du ønsker en samtale på 90 min., kan du aftale det direkte med med mig.

Igangværende forløb
Hvis du er i et igangværende samtaleforløb hos mig, kan du bestille og aflyse tider direkte i systemet.

Påbegyndelse af forløb
Hvis du overvejer at påbegynde et samtaleforløb hos mig, kan du skrive en sikker besked. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. Bestil ikke en tid før vi har været i kontakt. En del af de tilsyneladende ledige tider skal være tilgængelige for klienter i aktuelle forløb. Du kan også ringe til mig, men hvis du skriver, får vi som regel hurtigere kontakt.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Psykolog i København Vartov