ONLINE BOOKING OG SIKRE BESKEDER

Velkommen til mit online bookingsystem. Her kan du bestille og aflyse samtaler samt skrive sikre beskeder, hvis du har spørgsmål eller andet. Du logger ind med din e-mailadresse eller dit telefonnummer, hvorpå du får tilsendt en adgangskode via mail eller sms. 

Det er i kalenderen kun muligt at booke samtaler på 60 min. Hvis du ønsker en samtale på 90 min., kan du aftale det direkte med med mig.

Hvis det ikke er muligt at finde en tid så skriv eller ring til mig. Jeg kan have ledige afbudstider, der endnu ikke fremgår af kalenderen.

Igangværende forløb
Hvis du er i et igangværende samtaleforløb hos mig, kan du bestille og aflyse tider direkte i systemet.

Påbegyndelse af forløb
Hvis du overvejer at påbegynde et samtaleforløb hos mig, kan du skrive en sikker besked. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. Bestil ikke en tid før vi har været i kontakt. En del af de tilsyneladende ledige tider skal være tilgængelige for klienter i aktuelle forløb. Du kan også ringe til mig, men hvis du skriver, får vi som regel hurtigere kontakt.

Tilbagevendende klienter
Hvis du tidligere har været i samtaleforløb hos mig, og ønsker et nyt forløb eller blot nogle vedligeholdende samtaler så skriv i første omgang en besked. Bestil ikke en tid med det samme af ovenfor nævnte grunde. Du skal ikke oprette dig på ny i systemet, såfremt din e-mailadresse eller dit telefonnummer er uændret.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Psykolog i København Vartov