KONTAKT

Lad os skabe kontakt
Adresse:

Psykolog Emilie Strøm

Vartov

Farvergade 27D, 1.sal

1463 København K

Hvis du ønsker at bestille tid, eller har spørgsmål, kan du kontakte mig over telefon, sms, e-mail eller kontaktformular. Er jeg forhindret i at tage telefonen så læg meget gerne en besked. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Telefon: 61272704

e-mail: psykolog@emiliestroem.dk

Psykolog i København Vartov

Find vej

Min praksis ligger i Vartov på Farvergade to minutters gang fra Rådhuspladsen, hvor der er metro og mange busforbindelser. Derudover ligger Vesterport Station og Hovedbanegården i gåafstand. Kommer man i bil er nærmeste P-huse Industriens Hus og BLOX Parkeringshus henholdsvis tre og fem minutters gang fra min praksis. Der er også mulighed for at parkere på Farvergade og de omkringliggende gader.

Når du er ved Vartov, finder du min praksis i indgang 27D i porten mod gården. Der står Psykolog Emilie Strøm. Du finder mit lokale ved at gå op ad trappen til 1. sal og fortsætte ligeud ad psykologgangen, hvor mit lokale ligger halvvejs nede til højre. Der er tydelig skiltning ved min dør, og jeg tager imod dig. Du er meget velkommen til at sidde i gården før og efter vores samtale.

Fysisk tilgængelighed

Har du en fysisk funktionsnedsættelse, er der stolelift på trappen. Der er dog enkelte trin uden ved niveauforskelle i bygningen.

Centrér kort