OM MIG

Få tryg og professionel hjælp af psykolog i København

Hvad lægger jeg vægt på?

Som din psykolog hjælper jeg dig med de udfordringer, som kan opstå i livet. Der kan være mange grunde til, at livet føles svært. Psykologhjælp er hjælpsomt, når der er brug for støtte til at finde en vej videre. Jeg kan finde nye perspektiver, bidrage til mere nuancerede forståelser og udfordre uhensigtsmæssige tanker og handlemønstre. Som klient skal du altid føle, at din selvforståelse og dine handlemuligheder udvider sig. Jeg lægger vægt på at skabe tryghed og at forstå dig, og det du kommer med samt, at du føler dig værdigt behandlet.

Jeg er 47 år, bor i København med min familie, og er mor til tre. Jeg holder af planter, musik og kunst m.m.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet med speciale i klinisk psykologi og udviklingspsykologi. Derudover er jeg forskeruddannet, og har en ph.d. grad i psykologi om krop og psyke ligeledes fra Københavns Universitet. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet. Jeg har desuden en 2-årig certificeret specialistuddannelse i den metakognitive terapi Acceptance and Commitment Therapy (ACT), der er en videreudvikling af mindfulness. Uddannelsen er specialistgodkendt af Dansk Psykolog Forening, og har førende internationalt anerkendte undervisere. Jeg var en af de første psykologer i Danmark til at gennemføre denne uddannelse, og ACT har siden været en del af min kliniske praksis samt min forskning og undervisning på Københavns Universitet. Endvidere er jeg uddannet i Mindful Self-Compassion (MSC) med undervisning af en af grundlæggerne heraf.

Jeg arbejder hele tiden på at dygtiggøre mig, og er i gang med en 3-årig certificeret specialistuddannelse i psykoterapi med særlig specialisering i Compassion Focused Therapy (CFT), der kan placeres under den nyeste bølge af kognitiv terapi. Undervisningen varetages af internationale undervisere, der har været med til at udvikle metoden. Ud over fokus på compassion- og mindfulnessbaserede tilgange fordyber jeg mit ekspertiseområde i relationelle samspil via emotions-og tilknytningsfokuserede tilgange. Uddannelsen er specialistgodkendt af Dansk Psykolog Forening. Endelig har jeg yderligere to års fuldtidsuddannelse på bachelorniveau fra Københavns Universitet med vægt på kommunikation og litteratur.

Udvalgte ansættelser

Jeg har senest i en årrække været ansat på Københavns Universitet, hvor jeg har forsket og undervist i krop og psyke herunder ACT, mindfulness og self-compassion samt udført terapi. Jeg har bl.a. været tilknyttet forskningsgrupperne Klinisk og Sundhedspsykologi, Center for Psykoterapiforskning og Early Child Development Unit (ECDU). Selvom jeg ikke længere er fuldtidsansat på universitetet, har jeg fortsat en stærk forbindelse til forskningsmiljøet. Jeg har også været tilknyttet privat psykologisk praksis, og jeg er nu på fuld tid i selvstændig psykologpraksis.

Etik og tavshedspligt

Jeg videreuddanner mig kontinuerligt, og holder mig opdateret om den nyeste viden indenfor mine specialiseringsområder. For fortsat kvalitetssikring af mit arbejde modtager jeg løbende supervision. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening, og arbejder efter de nordiske etikregler. Som psykolog har jeg selvfølgelig tavshedspligt.