Om mig

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet med speciale i klinisk psykologi og udviklingspsykologi. Derudover er jeg forskeruddannet, og har en ph.d. grad i psykologi om krop og psyke ligeledes fra Københavns Universitet. Jeg har desuden en specialistuddannelse i den metakognitive terapi Acceptance and Commitment Therapy (ACT), der er en videreudvikling af mindfulness. Uddannelsen er specialistgodkendt af Dansk Psykolog Forening, og har førende internationalt anerkendte undervisere. Jeg var en af de første psykologer i Danmark til at gennemføre denne uddannelse, og ACT har siden været en del af min kliniske praksis samt min forskning og undervisning på Københavns Universitet.

Endvidere er jeg uddannet i Compassion Focused Therapy (CFT)/medfølelsesfokuseret terapi og Mindful Self Compassion (MSC)/ mindful selvmedfølelse med undervisning af grundlæggerne heraf. Jeg har også en coachuddannelse. Endelig har jeg yderligere en bacheloruddannelse fra Københavns Universitet med vægt på kommunikation og litteratur.

Jeg har senest i en årrække været ansat på Københavns Universitet, hvor jeg har forsket og undervist i krop og psyke herunder ACT og mindfulness og udført terapi. Jeg har bl.a. været tilknyttet forskningsgrupperne Klinisk og Sundhedspsykologi, Center for Psykoterapiforskning og Early Child Development Unit (ECDU). Jeg har også været tilknyttet privat psykologisk praksis.   

Jeg videreuddanner mig kontinuerligt, og holder mig opdateret om den nyeste viden indenfor mine specialiseringsområder. For fortsat kvalitetssikring af mit arbejde modtager jeg løbende supervision. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening, og arbejder efter de nordiske etikregler. Som psykolog har jeg selvfølgelig tavshedspligt.

Jeg er årgang 1976, bor i København med min familie, og er mor til tre. Jeg holder af planter, musik og kunst m.m.

Få specialiseret psykologhjælp til:

Som din psykolog hjælper jeg dig med de udfordringer, som kan opstå i livet. Der kan være mange grunde til, at livet føles svært. Psykologhjælp er hjælpsomt, når der er brug for støtte til at finde en vej videre. Jeg kan finde nye perspektiver, bidrage til mere nuancerede forståelser og udfordre uhensigtsmæssige tanker og handlemønstre. Som klient skal du altid føle, at din selvforståelse og dine handlemuligheder udvider sig. Jeg lægger vægt på at skabe tryghed og at forstå dig, og det du kommer med.