SUPERVISION

Bliv skarpere med supervision

Jeg tilbyder supervision af fagprofessionelle i at opnå færdigheder og effekt i mine primære metoder og specialiseringsområder. Jeg tager udgangspunkt i netop dine behov, og fokus kan være på sager eller problemstillinger, på metode, eller hvad der sker indeni dig selv, når du arbejder. Jeg tilbyder både individuel supervision og gruppesupervision i et trygt og rummeligt miljø. 

Som supervisor er jeg særligt specialiseret i Compassion Focused Therapy (CFT), Compassion Focused ACT, tilknytning samt krop og psyke, men jeg er bredt orienteret og eklektisk indstillet. Med supervision kan du udvikle dig som behandler eller anden praktiker og som menneske. Min erfaring med forskning indebærer, at jeg har nogle særlige kompetencer, der kan være nyttige ved supervision. Jeg er fagligt velfunderet i mine teorier og metoder, og bidrager med nye perspektiver og redskaber, som du kan omsætte i dit arbejde. Det kan handle om usikkerhed i forhold til at håndtere svære problemstillinger, at sidde fast og ønske hjælp til at komme videre, eller at bringe dig selv i spil på en ny måde.

Jeg giver forslag og sparring i forhold til de udfordringer, du møder med udgangspunkt i en opdateret forskningsbaseret viden om teori og metode samt åbenhed og respekt. Alt sammen med forståelse, anerkendelse og medfølelse. Jeg vægter, at du bliver inspireret og også udfordret, og udvikler dig i, hvordan du kan opretholde en virksom praksis. Supervision styrker dig i at være en god, reflekterende praktiker med psykologisk fleksibilitet.